Disclaimer voor gezondvitaal.eu

Hieronder leest u de disclaimer voor gezondvitaal.eu! 

Uw advertentie hier?
Algemene informatie

De informatie op gezondvitaal.eu is bedoeld voor educatieve doeleinden en dient als algemene informatie. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en up-to-date is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website.

Geen vervanging voor medisch advies

De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener of arts voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website. Gezondvitaal.eu is niet verantwoordelijk voor enige acties die u onderneemt op basis van de informatie op deze website.

Beschikbaarheid en technische problemen

Hoewel we proberen de website continu beschikbaar te houden, kunnen we niet garanderen dat deze te allen tijde ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele storingen, technische problemen of andere schade die zich kan voordoen bij het gebruik van deze website.

Externe links

Gezondvitaal.eu kan links naar andere websites bevatten die worden beheerd door derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. We hebben geen controle over de inhoud, het privacybeleid, de beveiliging of de betrouwbaarheid van deze externe websites. Het volgen van deze links is geheel op eigen risico, en we aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze websites.

Wijzigingen en updates

We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website of deze disclaimer. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de meest recente versie van deze disclaimer.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, sluiten we alle aansprakelijkheid uit voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die daarop wordt verstrekt.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die vermeld staan op de website.

Laatst bijgewerkt op [20-6-2023].